Over ons

Stichting Activiteiten Musselkanaal

Welkom op de website van Stichting Activiteiten Musselkanaal (SAM), hét hart van gemeenschapsactiviteiten in Musselkanaal. Als spil in het web van gezelligheid en verbinding, organiseert SAM jaarlijks terugkerende evenementen zoals de befaamde avond-4-daagse en de sfeervolle fiets-3-daagse, die beide het unieke karakter van Musselkanaal en haar omgeving in de spotlight zetten.

Onze Missie
Bij SAM streven we ernaar om Musselkanaal levendig en kleurrijk te houden door evenementen te organiseren die mensen samenbrengen. Van jong tot oud, onze activiteiten zijn bedoeld om iedereen een gevoel van saamhorigheid en plezier te geven. We geloven dat door samen te komen, we de gemeenschap sterker en hechter maken.

Het Team Achter SAM
SAM wordt mogelijk gemaakt door een toegewijd bestuur en een onmisbare groep vrijwilligers die hun tijd, energie en creativiteit inzetten om elk evenement tot een succes te maken. Of het nu gaat om het regelen van het verkeer, het helpen bij de opzet en uitvoering van activiteiten of het entertainen van deelnemers van alle leeftijden, ons team zet zich met hart en ziel in voor de gemeenschap.