Sponsoren

Samen maken we Musselkanaal mooier!

Stichting Activiteiten Musselkanaal (S.A.M.) speelt een cruciale rol binnen de gemeenschap van Musselkanaal door het organiseren van evenementen zoals de avondvierdaagse en de fietsdriedaagse. Als een organisatie die volledig op vrijwilligers draait, zijn donaties van vitaal belang voor onze voortzetting en groei.

Uw financiële steun is onmisbaar voor ons. We nodigen u uit om via deze website een bijdrage te doen; u heeft daarbij de vrijheid om het bedrag zelf te bepalen. Als blijk van waardering voor uw steun zal uw logo een jaar lang op onze website worden getoond.

Mocht u een voorkeur hebben voor een factuur, dan volstaat een eenvoudig bericht aan ons. Een lid van ons bestuur zal dan persoonlijk bij u langs komen om de factuur te overhandigen. Daarnaast staan we open voor sponsoring in natura.

Voor meer informatie over hoe u ons kunt steunen, of als u vragen heeft over de sponsoringsopties, kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat Musselkanaal een levendige en verbonden gemeenschap blijft.

Sponsoren